semua Kategori
EN

Rumah> Mengapa Sinocare > Berita

Selamat Hari Lahir | Ulang Tahun ke-19 Sinocare

Masa: 2022-04-15 Hits: 27

Pada 7 Ogos 2021, awal musim luruh, simbol harapan dan panen pendikit, juga mengantar ulang tahun kelahiran berusia 19 tahun, tiga utara "dengan membuat dan menghormati janji yang masih dapat mencintaimu," ulang tahun ke-19 tema SiQing hari di ibu pejabatnya di changsha, di setiap pejabat rakan-rakan juga hati adalah tiga, dengan menonton siaran langsung, dan ketiga-tiga mereka untuk menghabiskan masa berkualiti bersama.

1

Pada jam 9 pagi, hari yang tidak dapat dilupakan dimulakan dengan nyanyian merdu di ibu pejabat dan pejabat asing. Ya, walaupun tempat utama kami adalah di Changsha, rakan-rakan yang beribu-ribu batu jauhnya juga mengirim ucapan selamat ulang tahun kepada putra Nuo! Suara unggul mereka akan menaklukkan saya, putra nuo memutuskan untuk berpaling untuk anda!
Kegiatan taman ibu pejabat yang dinanti-nantikan akan datang! Tempat besar merangkumi banyak bangunan, dan 240 tiket berharga terjual serta-merta! Jurugambar profesional mengikuti keseluruhan acara!
Tonton para pemuda yang bersaing secara berkumpulan untuk mencari dan mengumpulkan 16 jenis anak patung yang mewakili kesejahteraan pekerja yang tersembunyi di lantai! Dalam permainan ini, sesiapa yang mengambil gambar dengan pekerja lama yang menyertai syarikat itu sebelum tahun 2010 dapat segera menebus bab pengganti universal Mari kita jalankan, bekerjasama, berkomunikasi dan sentuh berulang kali, dan Dapatkan kebahagiaan kecil yang tersembunyi di lantai!